Syddjurs.dk · Udskriv · Læs højt · Indeks · Sitemap
Planstrategi 2015 Kommuneplan 2016
Du er her: Planstrategi 2015 Om Planstrategi 2015 Læsevejledning

Læsevejledning
Hvad er en planstrategi?
Lokal Agenda 21
Siden sidste kommuneplan
Vejen til næste kommuneplan
Miljøvurdering
 

Læsevejledning

Planstrategi 2015 er en digital strategi. Det vil sige, at strategien kun er opsat som hjemmeside og ikke udgivet på tryk, som pdf-dokument eller andet.

På denne side kan du finde svar på:

 • Hvordan er planstrategien opbygget?
 • Hvilken rækkefølge skal jeg læse planstrategiens sider i?
 • Hvordan kan jeg se, hvor jeg er i planstrategien?
 • Hvor finder jeg en indholdsfortegnelse?
 • Hvordan bruges links i planstrategien?
 • Hvordan søger jeg i planstrategien?
 • Hvordan udskriver jeg planstrategiens indhold?

 

Har du yderligere spørgsmål til planstrategien eller brugen af hjemmesiden, kan du kontakte Syddjurs Kommunes afdeling for Plan og Udvikling på telefon 8753 5000 indenfor kommunens åbningstid, eller skrive til os på e-mail syddjurs@syddjurs.dk.

 

Hvordan er planstrategien opbygget?

Ved tryk på den lilla fane med teksten Planstrategi øverst på siden, ledes du til forsiden af planstrategien. På forsiden byder vores borgmester Claus Wistoft dig velkommen til byrådets Planstrategi 2015. Her er også genveje til andre sider i strategien.

Under fanen Planstrategi finder du topmenuen som en lilla bjælke. Topmenuen er den overordnede menu i planstrategien. Her finder du den overordnede inddeling af planstrategien i punkterne:

 • Dét er Syddjurs - her beskriver byrådet Syddjurs Kommune, som den ser ud i dag, samt kommunens udfordringer og muligheder, der er grundlaget for den udvikling, planstrategien skal være med til at skabe.
 • Indsatsområder - her finder du byrådets fire indsatsområder, der skal præge kommunens udvikling i 2015-2018; Bosætning, Erhvervsudvikling og beskæftigelse, Natur, kultur og landskab og Det innovative Syddjurs.
 • Om Planstrategi 2015 - her finder du en baggrundsinformationer om planstrategien. Du kan blandt andet læse om, hvad en planstrategi er, om processen før og efter vedtagelsen af planstrategien, om planlægning siden vedtagelsen af sidste kommuneplan, og om byrådets forventede ændringer i den næste kommuneplan.
 • Din mening - her kan du sende dine kommentarer til Planstrategi 2015 og idéer til den kommende Kommuneplan 2016. Du kan også se, hvornår byrådet afholder borgermøde om planstrategien.
 • Læsevejledning - genvej til siden Læsevejledning.

De fleste sider har en venstremenu. Det er undersider til topmenuens overpunkter Dét er Syddjurs, Indsatsområder og Om Planstrategi 2015. For eksempel finder du efter tryk på Indsatsområder i topmenuen en venstremenu med de fire indsatsområder Bosætning, Erhvervsudvikling og beskæftigelse, Natur, Kultur og Landskab og Det innovative Syddjurs. Trykker du derefter på fx Bosætning, folder en række underpunkter sig ud nedenunder, hvor du kan klikke dig frem til en række undersider til bosætningstemaet.

Hvilken rækkefølge skal jeg læse planstrategiens sider i?

Der er ikke én rigtig rækkefølge at læse planstrategiens indhold i. Som læser kan du frit klikke rundt på de sider, der interesserer dig. Du kan navigere via topmenuen og venstremenuen eller via de mange genveje på siderne, der leder dig til andre relaterede sider i planstrategien.

Hvordan kan jeg se, hvor jeg er i planstrategien?

Øverst på siden, lige under topmenuen, findes en linje med teksten "Du er her:". Her kan du se vejen frem til den side, du er på nu. Du kan også klikke på foregående sider - så rykker du et eller flere niveauer op.

Hvor finder jeg en indholdsfortegnelse?

Du kan finde en oversigt over alle sider i den digitale planstrategi ved klik på Sitemap ved siden af søgefeltet i øverste højre hjørne. I sitemappet vises også indholdsfortegnelsen for den digitale kommuneplan.

Hvordan bruges links i planstrategien?

På flere sider finder du en linkboks yderst til højre. Disse links fører ud af planstrategien, for eksempel til kommunens hjemmeside, www.syddjurs.dk, eller til andre organisationers hjemmesider. Hjemmesider, der linkes til på denne måde, er ikke en del af planstrategien, men indeholder yderligere information om de emner, siden handler om.

Links, der står i teksten, fungerer som genveje til andre sider i Planstrategi 2015, som relaterer sig til det emne, du er i gang med at læse om.

Hvordan søger jeg i planstrategien?

Du kan søge i planstrategien ved at skrive din søgetekst i søgefeltet øverst til højre og trykke på pilen til højre for søgefeltet eller på Enter-tasten på dit tastatur.

Bemærk, at der ved søgning også vises søgeresultater fra kommuneplanen.

Hvordan udskriver jeg planstrategiens indhold?

Hvis du ønsker at udskrive en side i planstrategien, kan du øverst på siden klikke på Udskriv. Dette vil åbne siden, du står på, i en ny fane med en udskriftsvenlig opsætning. Herfra kan du udskrive siden via din internetbrowsers egen menu.

Planstrategiens sider kan ikke udskrives enkeltvis. Det er altså ikke muligt at printe den samlede planstrategi med ét klik.

 

Læs videre:

Hvad er en planstrategi?

 

 

Syddjurs Kommune · Lundbergsvej 2 · 8400 Ebeltoft · Telefon 87 53 50 00 · syddjurs@syddjurs.dk · www.syddjurs.dk